If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
търся си скоростна кутия явно на тоя мотор не са много читави та си мислех да ли не става от друг модел иначе ако до 2-3 дни не отговори никой ще си поръчвам от IT ма ше чакам много а ми се кара.....
търся си скоростна кутия явно на тоя мотор не са много читави та си мислех да ли не става от друг модел иначе ако до 2-3 дни не отговори никой ще си поръчвам от IT ма ше чакам много а ми се кара.....
при италянеца има скоростни кутии .. иди виж може да намериш за боксер-а
вчера и моята скоростна кутия се счупи сега издирвам не мога да намеря обаче някои ако има или знае може да каже или ще и слагам втора ръка или ще я пращам в моргата тая кочина алфа ромео 146 1.6 boxer
вчера и моята скоростна кутия се счупи сега издирвам не мога да намеря обаче някои ако има или знае може да каже или ще и слагам втора ръка или ще я пращам в моргата тая кочина алфа ромео 146 1.6 boxer
пробвай да я ремонтираш, ако не можеш сам се обърни към някой майстор. ще ти излезе по-евтино пък и е най-добре да си е оригиналната кутия. какво й е счупено, как разбрахте че е счупена скоростната кутия, да не е съединителя? какви са й симптомите
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment